”I huvudet på VD”

Jag heter Krister Högne och är VD och konsult på Public Partner. Via den här bloggen delar jag med mig av några tankar som snurrar i mitt huvud och som behöver komma ut. Dessutom försöker jag sammanfatta mina tankar i veckorapporter, i form av några nedslag i vår verksamhet.

Tankarna är mina egna på gott och ont, men givetvis i perspektivet av att jag representerar Public Partner.
Vårt fokus är att erbjuda kvalificerat konsultstöd till ledningar i offentligt finansierade organisationer och företag med samhällsuppdrag, så att de kan utveckla sin styrning och ledning och därigenom skapa goda resultat i ett föränderligt samhälle.

När vi pratar om styrning och ledning så menar vi att på djupet förstå den utvecklingssituation som vår uppdragsgivare behöver navigera i, den styrning och struktur som krävs för att göra det samt hur samarbete, ledarskap och kulturen i organisationen skapar de resultat som man önskar. Vi menar att balanspunkten mellan strategi, struktur och människor är en kritisk framgångsfaktor när man ska utveckla sin styrning och ledning.

Vår övergripande tanke med vår konsultgärning är att förändra världen och ha kul under tiden. Jag tänker att förändra världen står för att vi hela tiden strävar efter att vår uppdragsgivare ska bli lite bättre i sina uppdrag och i sitt sammanhang när vi har varit där och att ha kul under tiden handlar om att säkerställa en företagskultur, ett sammanhang, där alla konsulter känner lust och mervärden att vara nyckelspelare hos just oss. The sky is the limit.

/K

Prenumerera på ”I huvudet på VD” eller andra nyheter från Public Partner

Kommentera

I HUVUDET PÅ VD

Veckobrev 8 juli 2022

Nu har de flesta konsulter i Public Partner påbörjat en välbehövlig sommarvila. Jag hoppas att alla verkligen tar tillfället i akt att ladda batterierna, läsa, reflektera och [...]

Veckobrev 1 juli 2022

Nu är det sommar och sol. Hoppas på många sköna dagar för alla. Vårterminen i Public Partner börjar gå mot sitt slut, men marknaden för våra tjänster [...]

Veckobrev 23 juni 2022

Veckans motto: Förbättra världen och ha kul under tiden. Torsdagen den 23 juni, någonstans i Sverige, när sommaren är som vackrast. Det är dags för en veckorapport. [...]

Veckobrev 17 juni 2022

Rundar av en relativt intensiv vecka på altanen hemmavid, njuter av sommaren och reflekterar lite. Tankar som kommer till mig idag. I veckan hade vi vårterminens sista [...]