Sommarerbjudande

Vi på Public Partner vill passa på att tacka för en givande vår och önska dig en strålande sommar fylld med avkoppling och exakt det du behöver! Samtidigt vill vi dela med oss av några spännande nyheter och erbjudanden som kan göra skillnad!

Vi bygger vår framgång på att du lyckas nå dina mål. Därför vill vi tillsammans med dig skräddarsy erbjudandena för att de ska få bästa effekt. Möt upp för ett kostnadsfritt planeringsmöte via Teams för att få veta mer. Hör av dig via formuläret nedan – bokar du senast den sista augusti så drar vi av tio procent på vår insats!

Vi hjälper dig att utveckla en stark och effektiv ledningsgrupp som navigerar genom komplexa utmaningar och driver framgång.

 

Låt oss ge dig ett stöd till ett upplägg som hjälper er att utveckla er förmåga att styra och leda tillsammans – förtroendevalda och tjänstepersoner i samma process.

 

Vi erbjuder ett upplägg som innebär att varje chef efter en halv till en dag med Public Partner är mer förberedda att leda och realisera förändring.

 

Få under några timmar en praktisk och upplevelsebaserad erfarenhet kring hur AI kan revolutionera ditt ledarskap och ge din organisation ett digitalt försprång.

 

Vi erbjuder kompetens, stöd till framtagande av strategier, och konkret vägledning för att skapa starka samarbeten och partnerskap som kan lösa komplexa utmaningar och driva gemensam framgång.

 

Vill du boka ett kostnadsfritt planeringsmöte? Hör av dig!