Veckobrev 8 juli 2022

Nu har de flesta konsulter i Public Partner påbörjat en välbehövlig sommarvila. Jag hoppas att alla verkligen tar tillfället i akt att ladda batterierna, läsa, reflektera och skaffa upplevelser som man inte hinner med annars. Själv har jag redan hunnit med en fisketur på västkusten, med ett gäng markrill i fångsten. Det är en ny upplevelse som jag är glad för.

I verksamheten kan jag notera att kundmarknaden fortfarande är aktiv. Nya förfrågningar kommer in, anbud lämnas och ett och annat avtal behöver hanteras. Vår nya konsult Ann-Sofie Hedenström börjar få sina första uppdrag inbokade vilket känns väldigt bra. På kompetens-/konsultmarknaden har det kommit flera intresseanmälningar om att få börja hos oss. Det ska bli spännande att se hur det utvecklar sig framöver.

Till dig som funderar på att tillsammans med andra förbättra världen och ha kul under tiden. Kolla in Public Partner. Vi är ett värderingsstyrt företag som möjliggör för rätt konsulter att bli framgångsrika. Vi är i en fas där vi tar emot fler konsulter med passion för styrning och ledning av offentligt finansierade organisationer. Om du tycker att det passar in på dig och du kan tänka dig en konsultroll. Hör gärna av dig direkt till mig så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Nu tar jag uppehåll med mina veckobrev och återkommer i början av augusti.
Ha det så gott.

/K

Prenumerera på ”I huvudet på VD” eller andra nyheter från Public Partner

Kommentera

I HUVUDET PÅ VD

Veckobrev 8 juli 2022

Nu har de flesta konsulter i Public Partner påbörjat en välbehövlig sommarvila. Jag hoppas att alla verkligen tar tillfället i akt att ladda batterierna, läsa, reflektera och [...]

Veckobrev 1 juli 2022

Nu är det sommar och sol. Hoppas på många sköna dagar för alla. Vårterminen i Public Partner börjar gå mot sitt slut, men marknaden för våra tjänster [...]

Veckobrev 23 juni 2022

Veckans motto: Förbättra världen och ha kul under tiden. Torsdagen den 23 juni, någonstans i Sverige, när sommaren är som vackrast. Det är dags för en veckorapport. [...]

Veckobrev 17 juni 2022

Rundar av en relativt intensiv vecka på altanen hemmavid, njuter av sommaren och reflekterar lite. Tankar som kommer till mig idag. I veckan hade vi vårterminens sista [...]