Veckobrev 8 juli 2022

Nu har de flesta konsulter i Public Partner påbörjat en välbehövlig sommarvila. Jag hoppas att alla verkligen tar tillfället i akt att ladda batterierna, läsa, reflektera och skaffa upplevelser som man inte hinner med annars. Själv har jag redan hunnit med en fisketur på västkusten, med ett gäng markrill i fångsten. Det är en ny upplevelse som jag är glad för.

I verksamheten kan jag notera att kundmarknaden fortfarande är aktiv. Nya förfrågningar kommer in, anbud lämnas och ett och annat avtal behöver hanteras. Vår nya konsult Ann-Sofie Hedenström börjar få sina första uppdrag inbokade vilket känns väldigt bra. På kompetens-/konsultmarknaden har det kommit flera intresseanmälningar om att få börja hos oss. Det ska bli spännande att se hur det utvecklar sig framöver.

Till dig som funderar på att tillsammans med andra förbättra världen och ha kul under tiden. Kolla in Public Partner. Vi är ett värderingsstyrt företag som möjliggör för rätt konsulter att bli framgångsrika. Vi är i en fas där vi tar emot fler konsulter med passion för styrning och ledning av offentligt finansierade organisationer. Om du tycker att det passar in på dig och du kan tänka dig en konsultroll. Hör gärna av dig direkt till mig så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Nu tar jag uppehåll med mina veckobrev och återkommer i början av augusti.
Ha det så gott.

/K

Prenumerera på ”I huvudet på VD” eller andra nyheter från Public Partner

Kommentera

I HUVUDET PÅ VD

”I huvudet på VD” – 10 mars 2023

VD-bloggen som löpande belyser mina egna aktuella tankar i relation till Public Partners marknad och ekosystem, både i stort och smått. Public Partner grundades 2010 vilket innebär [...]

I huvudet på VD, 14 oktober 2022

I mitt huvud snurrar två enkla tankar som handlar om förmågor som jag anser att varje organisation kontinuerligt behöver jobba med för att möta sina utmaningar, nämligen [...]