Ingela Netz – välkommen som konsult till Public Partner

Public Partners uppdrag är att för ledningar i offentligt finansierade organisationer och företag erbjuda kvalificerat konsultstöd så att de kan utveckla sin styrning och ledning och därigenom skapa goda resultat i ett föränderligt samhälle.

”Jag är glad att kunna välkomna Ingela Netz som ny konsult hos oss för att vara med och leverera på vårt viktiga uppdrag med att stödja och utveckla samhällskritiska funktioner” säger Krister Högne, VD i Public Partner.

Ingela Netz.

Ingela Netz.

”Jag har 20 års erfarenhet av ledarskap på olika nivåer inom skola och utbildning, med fördjupad kompetens kopplat till kvalitetsarbete, kultur, tillit och lärande i organisationer. Nu ska jag fortsätta min gärning utifrån konsultrollen. Det är en rolig utmaning som jag ser mycket fram emot och särskilt att få göra den resan tillsammans med konsulter på Public Partner.” säger Ingela Netz.

Ingela börjar i Public Partner i augusti då hon närmast kommer från en anställning i Nykvarns kommun.

För mer information, kontakta Krister Högne, VD Public Partner
krister@publicpartner.se alternativt 073-0208432.

AKTUELLT

Sedan 2010 har Public Partner bistått ledare och chefer i offentlig sektor med kvalificerade konsultinsatser.

  • Vi består av ett 20-tal partners/delägare och ett tiotal samarbetspartner som tillsammans utgör vår sammanlagda kompetens och kapacitet.
  • Vårt team har 300 års erfarenhet av ledarskap i offentligt finansierade organisationer och stöttar ett 100-tal uppdragsgivare årligen i hela Sverige.
  • Public Partners varumärke står för kvalitet, erfarenhet och resultatorientering.