Roger Johansson

Den stora utmaningen som konsult är också den stora belöningen: att få andra att lyckas. Vi som företag skapar värde genom att skapa en god relation med våra uppdragsgivare, som i sin tur har viktiga samhällsfunktioner. Vårt mål är att stärka uppdragsgivaren; vi vill att de ska lyckas.

Jag har alltid drivits av ett stort samhällsengagemang och fastnade även tidigt för ledarskapets alla dimensioner i komplexa miljöer. Vi på Public Partner har stor kunskap om ledarskap och styrning och kan vässa kompetensen i ledarskap, oavsett funktion.

Jag menar att vi som företag är unika på att stödja organisationer som förenar olika världar. Det var detta jag såg saknades på marknaden och därför jag startade Public Partner. Det och att ha en arbetsplats där man kan växa som människa. Detta var viktigt för mig: att ha roligt under det att man förändrar världen, en bit i taget.

Jag känner verkligen att jag byggt företaget inifrån och ut, och inte tvärtom. Det gör att vår gemensamma värdegrund genomsyrar allt vi gör. Det är värderingarna som är den verkliga drivkraften vid sidan av att vi växer som företag.

E-post: roger@publicpartner.se
Telefon: 070-586 32 06

Roger är grundare av Public Partner och f.d. VD och har även varit konsult och VD i andra konsultföretag och har dessutom mångårig erfarenhet som chef, bland annat som kommundirektör i två kommuner. I Rogers uppdrag handlar det ofta om utvecklingsprocesser med hela kommunen eller regionen som utgångspunkt, ofta i samspel mellan den högsta ledningen i politik och förvaltning. Han arbetar med kommunledningsgrupper i olika ledarutvecklingsprogram och engageras i frågor om regional samverkan över organisationsgränser.

MEDDELANDE