Kajsa Montgomery Jonsson

Det som drog mig till Public Partner efter att ha varit egen i många år var idén att jobba med andra och att kontinuerligt själv aktivt utvecklas som konsult.

Vi har en ständig kompetensutveckling på Public Partner där vi förkovrar oss och vässar vår kompetens, tillsammans. Det som också är attraktivt med Public Partner är att vi står för en gemensam värdegrund, att värderingar är viktiga.

Att få se andra våga är den stora belöningen när jag arbetar med andra. Jag är inte i ett uppdrag för att själv glänsa utan ser min roll i ett uppdrag just att få andra att glänsa. Att komma in och stödja som konsult är, oavsett om det är ett kortare eller längre uppdrag, också att stärka en organisation långsiktigt. Jag coachar dem till att lita på sig själv så att de själva formulerar sina visioner, varpå jag kan ge dem verktyg för hur de kommer dit. I Public Partner har jag kollegor att vända mig till i mitt arbete om jag behöver det och det betyder mycket för mig.

E-post: kajsa@publicpartner.se
Telefon: 070-310 62 12

Kajsa har en gedigen bakgrund som konsult inom både näringsliv och offentlig förvaltning. Hennes spetskompetens finns inom HR-området och i frågor om organisering och ledning av stödfunktioner.

MEDDELANDE