Mikael Gustavsson Roxell

Jag har under nästan hela mitt yrkesliv arbetat som ledare inom välfärdsområdet, de senaste femton åren som socialchef och kommundirektör. Jag har alltid brunnit för ledarskap och förbättringsarbete, att få människor att växa i sina ledarroller. Jag drivs av att utveckla offentlig verksamhet med medborgarnas behov i centrum, där jag ser detta med ledarskapet som kanske den viktigaste nyckeln för att lyckas.

Många uppdrag som konsult kan vara mycket komplexa och svåra, viktigt då att vara ödmjuk inför uppdraget och att ha ett kompetent nätverk att rådgöra med för att lyckas.
Den stora belöningen med att arbeta som konsult är när en uppdragsgivare eller kund, över förväntan, lyckas med det den vill göra och att få vara en del på den resan.

Under flera år har jag haft en stark vilja att någon gång under mitt yrkesliv arbeta på Public Partner, ett företag med en genuin värdegrund och med många kompetenta konsulter där jag vill och kan bidra med min kompetens och erfarenhet. Nu har detta blivit verklighet.

Jag ser fram emot att få träffa och lära känna alla kollegor samt att möta kunder i dialog om framtidens utmaningar.

E-post: mikael@publicpartner.se
Telefon: 070-314 20 15

Mikael har en tjugofemårig bakgrund som chef och ledare i privat och offentlig sektor, de senaste femton åren som socialchef och kommundirektör. Detta har gett honom en bred kunskap och erfarenhet för uppdrag som interimschef, strategisk rådgivare till kommunledningar, samt för att genomföra större förändringsarbeten av organisationers delar och helhet. Mikael brinner för att utveckla ledarskapet i komplexa, politiskt styrda organisationer.

MEDDELANDE