Public Partner bjuder in till eftervalsanalys

Knappa fyra dagar efter att vallokalerna stängt och när onsdagsrösterna precis är räknade bjuder Public Partner in till eftervalsanalys.

Har vi ett valresultat som ger ännu en mandatperiod med utmanande parlamentariskt läge nationellt? Blir det ännu fler ovanliga koalitionsbildningar i kommuner och regioner och fler politiska styren i minoritet? Finns det risk för extraval? Hur tänker politikerna vid förhandlingsborden just nu? Det är några av alla de frågor som vi kommer att diskutera på Public Partners Eftervalsanalys den 15 september. Vi bjuder in till ett utforskande samtal tillsammans med:

  • Peter Danielsson, ordförande SKR
  • Katarina Barrling, docent i statsvetenskap
  • Stig-Björn Ljunggren, politisk chefredaktör, Sydöstran
  • Anna Starbrink (L), hälso- och sjukvårdsregionråd, Region Stockholm
  • Anders Wigelsbo (C), kommunstyrelsens ordförande, Sala kommun

Tid: 17.00
Plats: Hornsgatan 1

Efteråt bjuder vi på dryck och tilltugg. Om du inte har möjlighet att delta på plats kan du följa livesändningen på Youtube – ange det i anmälan så skickar vi en länk.

Se en inspelning av eventet nedan!

AKTUELLT

Seminarium: Skolans vägval i snårig terräng

Välkommen att delta i ett samtal om skolans framtida vägval och hur vi tillsammans kan skapa en relevant och likvärdig skola för alla elever. Seminariet äger rum den 30 januari kl 16.30-18.00 på Hornsgatan 1 i Stockholm.

Ordning och reda i kommunens relationer med föreningslivet

Hur ska en kommun förhålla sig till föreningslivet för att skapa långsiktiga och goda förutsättningar? Hur undviker en kommun att skapa orättvisor och att verka i juridiska gråzoner eller till och med bryta mot lagen? Vad kan man som kommun vinna på att komma överens om ett gemensamt förhållningssätt till föreningslivet?

Public Partner bjuder in till eftervalsanalys

Knappa fyra dagar efter att vallokalerna stängt och när onsdagsrösterna precis är räknade bjuder Public Partner in till eftervalsanalys. Har vi ett valresultat som ger ännu en mandatperiod med utmanande parlamentariskt läge nationellt? Blir det ännu fler ovanliga koalitionsbildningar i kommuner och regioner och fler politiska styren i minoritet? Finns det risk för extraval? Hur tänker politikerna vid förhandlingsborden just nu? Public Partner bjuder in till eftervalsanalys den 15 september.