Christina Jörhall ny konsult hos Public Partner

Nu välkomnar vi Christina Jörhall som associerad konsult hos Public Partner. Christina är verksam i det egna bolaget Avantina AB och har dessförinnan arbetat tolv år som kommunikationsdirektör i Region Jönköpings län. Hon har också haft motsvarande roll på kommunal nivå.

Så här beskriver Christina sin erfarenhet och sin vision:

Med över 20 års erfarenhet som chef och ledare i offentlig sektor har jag fått erfarenhet och insikter som kan appliceras i en mängd olika sammanhang. Min förmåga att se och förstå hur man i en stor och komplex organisation kan skapa sammanhang och driva frågor framåt, har lett till att jag fått förtroende att leda flera stora utvecklings- och förändringsarbeten.

–Min drivkraft är att fånga in både uttalade och outtalade behov hos såväl uppdragsgivare som dess målgrupper och på så sätt identifiera de frågor som verkligen är centrala att lösa.

Från det privata näringslivet har jag framför allt erfarenhet från reklam- och medievärlden där jag varit verksam såväl som verkställande direktör, konsult och egenföretagare.

– För mig är det viktigt att arbeta tillsammans med människor som får mig att utvecklas och som utvecklas tillsammans med mig – som ett team, där vi gör varandra ännu bättre. Jag drivs av en övertygelse om att ”där viljan finns, går en väg” och jag njuter av spänstiga samtal med kloka människor och av att mitt arbete är meningsfullt för andra.

Kontakta Christina på tel 0705-46 31 80, e-post Christina@avantina.se
eller Krister Högne, VD, tel 073-020 84 32, e-post krister@publicpartner.se

AKTUELLT

Se eventet – Ledarskap i politiskt styrda organisationer

Den 15 juni kl 16.30-18.30 bjöd Public Partner in till ett event om ledarskap i politiskt styrda organisationer. Deltog gjorde Christian Jacobsson, leg psykolog och docent i psykologi vid Göteborgs universitet, Staffan Isling VD på SKR, Hillevi Engström, VD på Trygghetsstiftelsen samt Fredrik Jarl, KSO i Gagnef.

Välkommen Ann-Sofie Hedenström!

Den 1 augusti förstärks Public Partner med ytterligare en delägare och konsult. Ann-Sofie Hedenström har arbetat inom kommunal sektor i över två decennier varav 15 år som chef på olika befattningar i både små och medelstora kommuner.