Event: Ledarskap i politiskt styrda organisationer – ett möte mellan forskning och praktik

Den 15 juni kl 16.30-18.30 bjuder Public Partner in till ett event om ledarskap i politiskt styrda organisationer. Christian Jacobsson, leg. psykolog och docent i psykologi vid Göteborgs universitet, har under 30 års tid kombinerat forskning och praktik och kommer att prata om hur man skapar effektiva team, till stor del inspirerad av Susan Wheelan.

Staffan Isling, VD på SKR och Hillevi Engström, VD för Trygghetsstiftelsen kommer att bidra med synpunkter utifrån praktiska erfarenheter som chefer och ledare i ett flertal organisationer. Staffan Isling, VD på SKR, och Hillevi Engström, VD för Trygghetsstiftelsen, kommer att bidra med synpunkter utifrån praktiska erfarenheter som chefer och ledare i ett flertal organisationer. Fredrik Jarl, KSO i Gagnef, bidrar med politikerns perspektiv på ledarskap.

Välkommen att delta i detta utforskande samtal om ledarskap!

Det kommer att bli en innehållsrik eftermiddag och vi bjuder på dryck och tilltugg.

Christian Jacobsson
Göteborgs Universitet

Staffan Isling
SKR

Hillevi Engström
Trygghetsstiftelsen

Fredrik Jarl
Gagnefs kommun

Anmäl dig till event@publicpartner.se

Deltagarantalet är begränsat så anmäl dig gärna i god tid men senast den 8:e juni.
Public Partner, Hornsgatan 1 i Stockholm

Kan du inte komma? Se eventet live på Youtube.

AKTUELLT

I huvudet på VD, 14 oktober 2022

I mitt huvud snurrar två enkla tankar som handlar om förmågor som jag anser att varje organisation kontinuerligt behöver jobba med för att möta sina utmaningar, nämligen [...]

Välkommen som ny konsult – Mia Enander Lanner

Public Partner växer och hälsar Mia Enander Lanner välkommen som nya konsult. Mia har mer än 15 års erfarenhet av att leda både chefer och medarbetare i systematiskt arbetsmiljö- och kvalitetsarbete, intern styrning och kontroll, organisations- och verksamhetsutveckling.