Är du vår nya vd?

Projektkoordinator/Marknadsansvarig

Public Partner Academy
Vi är specialister på utbildning och kompetensutveckling för chefer och medarbetare inom offentlig sektor, organisationer och företag med samhällsuppdrag och en del av Public Partner Group.

Vill du vara med att bygga upp Public Partner Academy?

Vi breddar vårt erbjudande och startar utbildningsföretaget Public Partner Academy. Här samlar vi Public Partners ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling för chefer och medarbetare inom offentlig sektor, samt för organisationer och företag med samhällsuppdrag. Vill du bli vår vår nya projektkoordinator och marknadsansvarig?

I din roll blir du vår spindel i nätet och ordningsman/kvinna som säkerställer att våra kursdeltagare alltid lämnar våra utbildningar med känslan av att allt har skötts både professionellt och över förväntan, från deras första kontakt med oss till avslutad utbildning, och att det är så nöjda att de vill rekommendera oss och våra utbildningar till sina kollegor och andra. Vi ser också gärna att du är väl förtrogen med hur marknadsaktiviteter kan bidra till att bygga ett varumärke och ge oss nya deltagare till våra utbildningar, samt vad som praktiskt behöver göras för att det ska ske.

Dina huvudarbetsuppgifter blir bland annat:

  • Att vara en viktig och naturlig del av verksamhetens dagliga drift
  • Säkerställande av planering, genomförande och uppföljning av utbildningar
  • Att hålla kontakten med utbildare, deltagare och samarbetspartners
  • Bokning och uppföljning av de utbildningslokaler som vi använder
  • Att agera proaktivt för att identifiera förbättringsområden i verksamhetens processer samt ansvara för att driva förändring och uppföljning av åtgärder
  • Hantering, kvalitetssäkring och uppföljning av våra marknadskampanjer
  • Ansvar för vårt administrativa system och vår hemsida

Vem är du då?
Vi vill att du är en person som alltid strävar efter att överträffa våra deltagares förväntningar. En team player med passion för detaljer som vill arbeta tillsammans mot gemensamma mål. För att lyckas i rollen bör du ha en hög samarbetsförmåga, vara serviceorienterad och lyhörd för kundernas behov samt har förmågan att ta egna initiativ. Du är strukturerad i en flexibel miljö, kan anpassa dig och driva flera projekt samtidigt, är positiv, kreativ och har förmågan att se nya möjligheter ur ett sälj- och affärsperspektiv.

Vi tror att du har erfarenhet av att planera, producera och genomföra digitala och fysiska event och aktiviteter. Du har kanske arbetat på eventbyrå, konferensanläggning, reklambyrå eller liknande.

Din tidigare erfarenhet av eventskapande har gjort dig organiserad, noggrann och van att ligga steget före för att hela tiden försöka förutse de oförutsägbara. Du är prestigelös och lägger lika stort engagemang på planering som genomförande och ser värdet i så väl mindre som större produktioner.

Public Partner Academy är ett nytt företag och i din roll som Projektkoordinator/ Marknadsansvarig kommer du att spela en viktig roll i uppbyggnadsfasen. Det betyder att allt inte kommer att finnas på plats när du börjar vilket skapar både utmaningar och möjligheter och kan vara både rörigt och härligt på samma gång. Trivs du med det, så trivs du med oss!

Tjänsten är heltid.

Vill du veta mer, kontakta:

Staffan Lönner, Chef Public Partner Academy
Tel. 0702-083006
E-post: staffan@publicpartner.se

AKTUELLT

Är du vår nya VD för Public Partner Interim Management AB?

[uppdaterad 21-10-08] Public Partner Group AB är moderbolag i en koncern med det rörelsedrivande konsultföretaget Public Partner Management. Nu breddar vi verksamheten och startar två nya dotterbolag. Ett av dessa är Public Partner Interim Management AB. Målet är en etablerad och ledande aktör inom bemanning och rekrytering för offentlig sektor, organisationer och företag med samhällsuppdrag. Vi söker nu en operativ VD till det nya bolaget.

PUBLIC PARTNER bjuder in till förvalsanalys den 25 november! 

Den 11 september 2022 är det dags att gå till valurnorna för att rösta i valen till riksdagen, regionen och kommunen. Den 25 november, kl 16-19 bjuder vi in till ett utforskande samtal om vilka frågor som står högst på den politiska dagordningen och hur dessa frågor kommer att påverka oss beroende på hur valen faller ut. 

Staffan Lönner etablerar Public Partner Academy

Public Partner Academy är en ny affärsverksamhet inom ramen för Public Partner där målet är att etablera en aktör som erbjuder kompetensutveckling för chefer och medarbetare i offentligt finansierade organisationer och företag med samhällsuppdrag. Som ett steg i satsningen anlitas nu Staffan Lönner som chef för denna verksamhet.

Tre toppkrafter till Public Partner

Public Partner är stolta över att välkomna tre nya konsulter: Catharina Lilja, Fredrik Nornvall och Stefan Sorpola. Public Partner är ett konsultföretag med inriktning på att stödja ledningar i offentligt finansierade organisationer och företag med samhällsuppdrag att utveckla sin styrning och ledning och därigenom skapa goda resultat i ett föränderligt samhälle. "I vårt arbete med att skapa bestående värden är jag väldigt glad att kunna välkomna Catharina, Fredrik och Stefan till Public Partner", säger Krister Högne, vd för Public Partner.